Η λίστα ιστολογίων μου

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Η ΘΕΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μόνο με εσώρουχα


Η εντυπωσιακή ξανθιά Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, από την Τρίπολη πραγματοποίησε ακόμα μια εκπληκτική 
φωτογράφηση για να τονώσει και διαδικτυακά το κατάστημα ρούχων που διατηρεί με την μητέρα της.

Η αλήθεια είναι ότι το κορμί της είναι τέλειο, με αψεγάδιαστες καμπύλες, αφού μας αφήνει να την δούμε όταν φοράει τα μαύρα «καυτά» εσώρουχά της!
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το «καυτό» μοντέλο που τον τελευταίο χρόνο τα έχει σαρώσει όλα στο πέρασμα της, διατηρεί επιχείρηση ρούχων στην Τρίπολη μαζί με την μητέρα της, στο κέντρο της Τρίπολης.

Μάλιστα, δεν χρειάζεται μοντέλο για να δειγματίσει τα ρούχα, αφού αυτή τη δουλειά μπορεί να την κάνει καλύτερα από την κάθε μία.
Η πανέμορφη ξανθιά πάντως είναι γεννημένη το 1993, και κατακτά με πολύ γρήγορους ρυθμούς της αθηναϊκής show biz, η οποία έχει θαμπωθεί από την ομορφιά της και κυρίως τον τρόπο που παίζει με τον φακό, στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία.
Μια πολύ προσεκτική ματιά στους λογαριασμούς των social media που χειρίζεται η ίδια θα ανακαλύψετε πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες της, για να σας φτιάξει τη μέρα.

Έτσι, την απολαμβάνουμε να προβάρει υπέροχα εσώρουχα:
Αλεξάνδρα ΠαναγιώταρουΑλεξάνδρα ΠαναγιώταρουΑλεξάνδρα ΠαναγιώταρουΑλεξάνδρα ΠαναγιώταρουΑλεξάνδρα ΠαναγιώταρουΑλεξάνδρα ΠαναγιώταρουΑλεξάνδρα ΠαναγιώταρουΑλεξάνδρα ΠαναγιώταρουΑλεξάνδρα Παναγιώταρου
http://lifeviews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου