Η λίστα ιστολογίων μου

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ


 Το να την φτάσεις σε έναν πραγματικά δυνατό οργασμό δεν είναι θέμα τύχης. Είναι θέμα μεθοδικότητας. Όσο πιο σωστά κάνεις τα παρακάτω βήματα, τόσο πιο ικανοποιητικός θα είναι και ο οργασμός της στο κρεβάτι.

Δοκίμασε τα παρακάτω 3 βήματα και η επιτυχία θα είναι βέβαιη.

1. Μην ξεχνάς ποτέ τα προκαταρκτικά

Προφανώς και υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που θες να πέσεις με τα μούτρα στο ψητό. Αν όμως θέλεις να πάρουν τα πράγματα σωστά τον δρόμο τους, πρέπει να δώσεις βάση στα προκαταρκτικά. Γιατί αν θέλεις να της προσφέρεις ικανοποιητικό οργασμό, δεν πρόκειται να τα καταφέρεις αν δεν προετοιμάσεις πρώτα το έδαφος. Στόχος σου είναι να την κάνεις να θέλει το σεξ μαζί σου και όχι απλά να το περιμένει. Και τα προκαταρκτικά είναι ο μόνος τρόπος για να την φτάσεις ως εκεί.



2. Κάνε κράτει

Αν μπορείς να κρατηθείς, μην δώσεις το 100% στη διείσδυση σου. Χρειάζεται παιχνίδι και φαντασία. Οι σεξολόγοι συστήνουν ότι αντί να πέσεις με τα μούτρα, να κάνεις το περίφημο «halfway». Την φάση δηλαδή που δεν είσαι ολόκληρος μέσα της, αλλά προσπαθείς να την κάνεις να σε τραβήξει η ίδια. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι και μία είδους τακτικής, αφού αυξάνει τις πιθανότητες για δυνατό οργανισμό. Και για σένα αλλά κυρίως για εκείνη.



3. Πείσε την να χρησιμοποιήσει τα χέρια της

Όχι τόσο πάνω σου όσο πάνω της. Θα το ξέρει και η ίδια πως βοηθάει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να της δείξεις πόσο σου αρέσει να την βλέπεις. Εκτός αυτού, αν χρησιμοποιεί η ίδια τα χέρια της στον εαυτό της την ώρα που είσαι μέσα της, το πιο πιθανό είναι να τελειώσει μέχρι και πιο γρήγορα από εσένα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου