Η λίστα ιστολογίων μου

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΟΝΤΩΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ;


http://oiakxos.blogspot.com



http://aagorastos.blogspot.com/2010/11/blog-post_05.html

6 σχόλια:

  1. http://www.serrestv.gr/tv/article_read.php?a=828

    Για τη δημιουργία νέου κόμματος από την Ν. Μπακογιάννη

    Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά για <> στελεχών που θα μετακομίσουν , για<>στελέχη της ΝΔ τα οποία θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα κίνηση της κ. Μπακογιάννη και τόσα άλλα που είδαμε και διαβάσαμε τις τελευταίες μέρες. Δυστυχώς θα απογοητευτούν όσοι ποντάρισαν σε αυτό το θέμα. Έγραψα πριν από μέρες τι θα χαρακτηρίζει αυτούς που θα προσχωρήσουν στο νέο κόμμα και πόσο καλό θα κάνει στην ΝΔ η αποχώρησή τους. Υπήρχαν αξιόλογα στελέχη της ΝΔ που ήταν υποστηρικτές μεν της κ. Μπακογιαννη αλλά όσο ήταν στο κόμμα που ίδρυσε ο Κ. Καραμανλής.
    Τώρα αυτά τα άτομα βλέποντας ποιοι βγαίνουν στα κανάλια και δηλώνουν <> του νέου κόμματος δεν κάνουν ούτε σκέψη να σταθούν στο πλευρό της κ. Μπακογιάννη.
    Κλειστή κοινωνία <>και όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε ποιοι ήταν οι αξιόλογοι υποστηρικτές της κυρίας και θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά στην ΝΔ ,σας πληροφορώ λοιπόν μια μέρα πριν ότι κανείς από αυτούς δεν θα είναι στο πλευρό της .
    Η απόφαση της κ. Μπακογιάννη να ξεκινήσει με 31 μέλη στους 52 νομούς και η ποιότητα αυτών πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μάς δημιουργεί μια αίσθηση για το μέλλον του νέου κόμματος .
    ΠΕΡΔΙΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.serrestv.gr/tv/article_read.php?a=828

    Για τη δημιουργία νέου κόμματος από την Ν. Μπακογιάννη

    Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά για «λεωφορεία» στελεχών που θα μετακομίσουν , για «αξιόλογα» στελέχη της ΝΔ τα οποία θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα κίνηση της κ. Μπακογιάννη και τόσα άλλα που είδαμε και διαβάσαμε τις τελευταίες μέρες. Δυστυχώς θα απογοητευτούν όσοι ποντάρισαν σε αυτό το θέμα. Έγραψα πριν από μέρες τι θα χαρακτηρίζει αυτούς που θα προσχωρήσουν στο νέο κόμμα και πόσο καλό θα κάνει στην ΝΔ η αποχώρησή τους. Υπήρχαν αξιόλογα στελέχη της ΝΔ που ήταν υποστηρικτές μεν της κ. Μπακογιαννη αλλά όσο ήταν στο κόμμα που ίδρυσε ο Κ. Καραμανλής.
    Τώρα αυτά τα άτομα βλέποντας ποιοι βγαίνουν στα κανάλια και δηλώνουν «ιδρυτικά μέλη» του νέου κόμματος δεν κάνουν ούτε σκέψη να σταθούν στο πλευρό της κ. Μπακογιάννη.
    Κλειστή κοινωνία «ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ» και όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε ποιοι ήταν οι αξιόλογοι υποστηρικτές της κυρίας και θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά στην ΝΔ ,σας πληροφορώ λοιπόν μια μέρα πριν ότι κανείς από αυτούς δεν θα είναι στο πλευρό της .
    Η απόφαση της κ. Μπακογιάννη να ξεκινήσει με 31 μέλη στους 52 νομούς και η ποιότητα αυτών πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μάς δημιουργεί μια αίσθηση για το μέλλον του νέου κόμματος .
    ΠΕΡΔΙΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχέδιο νέας αποστασίας εν εξελίξει…

    Δεν υπάρχει αμφιβολία .
    Αυτήν την …τεχνογνωσία διαθέτει η οικογένεια, αυτήν χρησιμοποιεί !
    Θα ήταν περίεργο, να αναμέναμε κάτι διαφορετικό .
    Το καινούργιο που επαγγέλθηκε η κα Μπακογιάννη, κτίζεται με συνταγές και μεθοδεύσεις του παρελθόντος .
    Πρώτα ήταν ο ….Αυγενάκης, στη συνέχεια κάποιος άλλος φίλος της οικογένειας και έτσι θα πορευτούν .
    Η κα. Μπακογιάννη έχει σχεδιάσει ένα πόλεμο φθοράς εναντίον της Ν.Δ. και του κ. Αντώνη Σαμαρά προσωπικώς .
    Θα αρχίσουν με βουλευτές, μετά με πολιτευτές, δημάρχους,….κλητήρες. Απογοητευμένους γενικώς !
    Εδώ ευτυχώς έφυγαν οι μονίμως απογοητευμένοι Αβραμίδης (ποτέ δεν εκλέχτηκε Πρόεδρος στη ΝΟΔΕ) και Βασιλειάδης (αν δεν εξέπιπτε της θέσης του Νομαρχιακού Συμβούλου, θα ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Ψωμιάδη) .
    «Πρόθυμοι» θα βρεθούν !
    Αφού αρνήθηκαν οι Θ.Παπαδόπουλος, Κ.Τσιπλάκης, Α.Χρυσάφης, Α.Δουβίτσα, Δ.Παναγιωτάκη, Χ.Γκαντίδης, Ι.Ρίζος, Α.Μήκα, Α.Σπάσης, Λ.Ευαγγελίδης, απουσίαζε από την ιδρυτική διακήρυξη ο Α.Μπαντής (με πληροφορίες του infoserres.gr), ενώ ακόμα δεν ξέρουμε τη θέση του Ε.Χαιτίδη (που εμφανίστηκε σε συγκέντρωση Ψωμιάδη) και της Π.Μπουτάκογλου (όταν για τη στήριξη του Φωτιάδη έδωσε τα πάντα κόντρα στον Μηλίδη).
    Πάντως οι δύο τελευταίοι δεν «ρωτήθηκαν» περιέργως από κανένα ΜΜΕ!
    Ίσως είναι κι αυτό μέρος του σχεδίου .



    Αντιγραφή σχεδίου από antinews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Μπουκωμένα" παπαγαλάκια δεν τολμάν να ρωτήσουν τους "υποψήφιους" για αποστασία....

    Πόσο μεγάλη μπουκιά έχουν στα σαγόνια τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://et.diavgeia.gov.gr/f/serres-chamber/

    des poy xodeyontai ta ligosta xrhmata toy serraioy epixeirimatia

    ΑπάντησηΔιαγραφή