Η λίστα ιστολογίων μου

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

OI ΛΕΣΒΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΘΗΚΕ
Η ΠΡΩΤΗ ΛΕΣΒΙΑ ΙΕΡΕΑΣ!!!!
Δευτέρα, Μαΐου 17, 2010 at 14:04.

Επτά χρόνια μετά την πρώτη φορά που χειροτονήθηκε gay ιερέας ήρθε άλλη μία τώρα. Αυτή τη φορά αφορά γυναίκα – ομοφυλόφιλη.
Η Mary Glasspool, από την Βαλτιμόρη χειροτονήθηκε το Σάββατο και έγινε έτσι η δεύτερη gay ιερέας και η μία από τις δύο γυναίκες ιερείς της εκκλησίας του Los Angeles στην 114χρονη ιστορία της.
Χειροκροτήθηκε από 3000 παρευρισκόμενους στο Long Beach Arena, Λίγο πριν την τελετή έναρξης ένας άνδρας φώναξε για την ανάγκη να μετανοήσει ενώ κρατούσε μια πινακίδα που έγραφε «Δεν εξαπατιέται ο Θεός, οι ομοφυλόφιλοι δεν θα κληρονομήσουν τη βασιλεία του Θεού».



Σημεία των καιρών……


1 σχόλιο:

  1. Ποιος είναι ο κύριος και τον κάνατε πρώτο θέμα στο δελτίο ειδήσεων σας;
    Ο άνθρωπος του Τ Ι Π Ο Τ Α
    Κομματικά ένα τίποτε, μόνον πήρε από την Ν.Δ. και δεν έδωσε ποτέ τίποτε.
    Μέχρι πρότινος τον είχε βολέψει ο Ευγένιος Χαϊτίδης στο Δ.Σ. της ΑΤΕ Κάρτα και παντελόνιαζε επί 5 χρόνια 3.500€ .
    Διορισμένος σε Ένωση Γεωργικών συνεταιρισμών με τα περίφημα Super Markets και αυτός κατάφερε να τα κλείσει αφού από τη διευθυντική θέση που κατή χε δεν πρόσφερε τίποτα.
    Ένας αποτυχημένος εκδότης ήταν που φέσωσε επιχειρήσεις και άμοιρους αγρότες, μέχρι και φορτηγάκι υποσχέθηκε θα τους δώσει με κουπόνια, τελικά την έκανε με ελαφρά, πήρε και το φορτηγάκι που δεν το κέρδισε κανείς.
    Μετά το έπαιζε συμβουλάτορας σε αφελείς, που τελικά τον πήραν χαμπάρι και τον σούταραν.
    Και ως τ ί π ο τ α διατηρούσε ανώνυμα blogs κατά καιρούς (βλέπε, μπουγατσομάχαιρο - παπαρολόγιο-παπαγαλακια - Ο νομός Σερρών Αλλάζει) και "χτυπούσε" με αισχρά δημοσιεύματα όποιος του πήγαινε κόντρα, πάντα με χτυπήματα κάτω από τη μέση.
    Τώρα το παίζει με την Ντόρα (αχ καημένη τέτοιους να έχεις και να δεις ούτε 1% θα πάρεις) αφού έκανε τη γκάφα μαζί με τον κουμπάρο του να είναι απέναντι από τον πρόεδρο.
    Αυτός είναι ο άνθρωπος του τίποτα
    Ένας οργισμένος αναγνώστης με τους τ ί π ο τ α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή