Η λίστα ιστολογίων μου

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

AEIΘΑΛΗΣ Ο ΖΑΝ ΠΩΛ ΜΠΕΛΜΟΝΤΟ


Απρόσμενη τροπή έχει πάρει η μέχρι πρότινος ήσυχη ζωή του Ζαν-Πολ Μπελμοντό. Αιτία; Ο νέος έρωτας του Γάλλου ηθοποιού με ένα πρώην μοντέλο του «Playboy» που έχει λιγότερα από τα μισά του χρόνια.

Ο Ζαν-Πολ Μπελμοντό έγινε γνωστός τη δεκαετία του '60 από τους ρόλους δράσης που ερμήνευσε σε σκοτεινούς κόσμους με εγκληματίες, γκάνγκστερ και διεφθαρμένους αστυνομικούς. Σήμερα, σε ηλικία 76 ετών, η κάποτε ήσυχη προσωπική ζωή του έχει αρχίσει να θυμίζει αυτή των χαρακτήρων που ερμήνευσε στη μεγάλη οθόνη. Ο ηθοποιός έχει εμπλακεί σε μια πολύπλοκη αληθινή περιπέτεια, που κάποιοι έσπευσαν να βαφτίσουν «Belmondo Affair» (υπόθεση Μπελμοντό). Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η κατά 43 χρόνια νεότερή του Βελγίδα καλλονή Μπάρμπαρα Γκαντόλφι. Εξαιτίας εκείνης, το όνομά του βρέθηκε μπλεγμένο σε μια οικονομική έρευνα που διεξάγεται στα βελγικά στριπτιζάδικα, ενώ την ίδια στιγμή λαμβάνει ανώνυμες απειλές ότι θα λάβει το κεφάλι της 6χρονης κόρης του σε κουτί υποδημάτων! Παρ’ όλ' αυτά, το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Γάλλος ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται υπό αστυνομική προστασία μετά τις εν λόγω απειλές, παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τη νέα του σύντροφο, επιμένοντας: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος».


Οταν το 2001 ο διάσημος ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό, το οποίο αρχικά του στέρησε την ομιλία, όλοι πίστεψαν ότι θα αποσυρόταν σιγά-σιγά από τη δημοσιότητα. Το 2003 ο Γάλλος ηθοποιός απέκτησε το τέταρτο παιδί του από τη δεύτερη σύζυγό του. Ομως, την περσινή χρονιά το ζευγάρι χώρισε. Και ένα βράδυ, έχοντας βγει για δείπνο στην Κυανή Ακτή, ο φρεσκοχωρισμένος Μπελμοντό γνώρισε την 33χρονη Μπάρμπαρα Γκαντόλφι, πρώην μοντέλο του «Playboy». Πολύ σύντομα ο Γάλλος ηθοποιός, ο οποίος μέχρι τότε προστάτευε την ιδιωτική του ζωή, άρχισε να φωτογραφίζετααι χωρίς δισταγμό με τη νεαρή συνοδό του σε πάρτι και αθλητικά γεγονότα, ενώ δεν έλεγε «όχι» και σε προσκλήσεις περιοδικών για κοινή φωτογράφηση.


Η Γκαντόλφι έσπευσε να διευκρινίσει στον Τύπο ότι δεν ήταν καμιά bimbo, αλλά ότι εργαζόταν σκληρά με τον πρώην σύντροφό της Φρέντερικ Βάντερμπιλτ στη διαχείριση μιας αυτοκρατορίας από νυχτερινά κέντρα, στριπτιζάδικα και κλαμπ ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων (swinging), ενώ διηύθυνε μαζί του και μια μεγάλη σειρά επιχειρήσεων - από εργοστάσιο ισοτονικών ποτών μέχρι εταιρεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο Ντουμπάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου