Η λίστα ιστολογίων μου

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Ο "ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ" ΟΜΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ...



Δευτερα, 30 Μαρτιου 2009 19:19 E-mail
Οι μίζες του infoserres.gr
koumpar

"Yπάρχουν κι εκείνοι όμως που δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους. Και πως να δεις δηλαδή όταν σέρνεσαι στο χώμα σαν σιχαμερό ερπετό. Χρόνια ολόκληρα διαφημιστικά πακέτα μοιράζονται αριστερά και δεξιά.Αντινομάρχης καταγγέλλει στον αέρα διευθύντρια καναλιού... Τσιμουδιά οι επαναστάτες (της δεκάρας) bloggers."



Επειδή δεν είμαι της σιωπής, αλλά ούτε και επαναστάτης Blogger, παιρνω την πάσα από τον δημοσιογράφο (;) Κουμπαρούδη και έχω να του πω τα εξής :

"Δεν έχω ακούσει πιο ανόητη "καταγγελία", από στόμα πολιτικού άνδρα και δεύτερον δεν έχω ξαναδεί στα τηλεοπτικά δρώμενα μεγαλύτερο φτύσιμο από αυτό που έριξε ο "Αθανάσιος" στον "αστεράτο τέως Αντινομάρχη"


7 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΔΗΣ. ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΤΕΡΙ. ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ BLOGGERS , ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ... ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΘΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσεις καλα τα λετε,αλλα ο παππους τον εφαγε από αντινομαρχη που τολμησε να του πει την αληθεια καταμουτρα, στον αερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ» ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ «ΠΟΥΛΑΣ» ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΑΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΛΟΙ «ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ», «ΣΠΛΑΧΝΑ» ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ «ΠΟΥΛΑ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ… «ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΤΑΙ» ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ?
    ΣΑΜΑΡΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΓΩΣΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ…

    ΑΓΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ

    Πριν από μέρες βρήκα τυχαία την Διαμαντούλα , μιλήσαμε πολλές ώρες γελάσαμε με την αφέλεια κάποιων , κλάψαμε όμως με την ηλιθιότητα ενός , η συνέχεια σε πολλά,....πολλά επεισόδ

    http://serres09.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάζω τις τελευταίες ημέρες στις εφημερίδες την έντονη δράση του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρώην βουλευτή . Καλή η προσπάθεια να τον σερβίρεται , όμως αυτό το έργο τελείωσε. Την Κυριακή 12/4/09 έγινε συνάντηση όλων των συνεργατών του κ. Χαιτίδη, η απόφαση ομόφωνη ,όπου αυτός εμείς απέναντι Επιβεβαιώντας την απεριόριστη αγάπη τους στο πρόσωπο του .Αυτά για ενημέρωση των υποψήφιων πελατών του.Σε λίγες μέρες θα υπάρξει και συνέχεια για τα έργα και τις ημέρες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έρχεται η σειρά του γεωπονου , έχει πολλα ραμματα για την γουνα του .Το πρωτο ότι αν και φανατικα οψιμος Καραμανλικος ειναι αυτός που μας ενημερωνει , μεχρι και ποτε κλανει και ποτε χεζει η ΝΤΟΡΑ . Αχ ΑΧΙΛΛΕΑ τα ιδια λάθη κάνεις μαζεψες τα φιδια γυρω σου. Ελπίζω να τον διορίσεις και πρόεδρο της ΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή