Η λίστα ιστολογίων μου

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

EΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΣΙΣΕ

Μήνυση σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη κατέθεσε ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Το πρωί, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας ο δικηγόρος του επιθετικού, Δημήτρης Βερβεσός, ο οποίος συναντήθηκε με τον Γάλλο επιθετικό.

Ο Σισέ έδωσε εντολή στον κ. Βερβεσό να προχωρήσει και να καταθέσει μηνύσεις. Λίγο αργότερα ο δικηγόρος βρέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στην Ευελπίδων και κατέθεσε τη μήνυση του Σισέ.

Δήλωσε: «Εχω εντολή να καταθέσω μήνυση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και κάθε υπεύθυνου για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση και απειλή, σε βάρος του ιδίου, της προσωπικότητας και της αξιοπρέπειάς του. Αυτά που έγιναν δεν τιμούν ακόμη και τους πιο φανατικούς Ολυμπιακούς. Ο Σισέ τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όποια ομάδα και αν παίζει. Είναι κρίμα να βλέπουμε τέτοιες συμπεριφορές από ανθρώπους που πρέπει να ξανασκεφθούν τη στάση και τη συμπεριφορά τους. Εχουμε πάει αρκετά πίσω».

Ο κ. Βερβεσός είπε επίσης ότι ο Σισέ θα εξανλτήσει όλα τα ένδικα μέσα, μπορεί να πάει ακόμη και σε ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ, όπου μπορεί να βρει δικαίωση.

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

AΠΑΞΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


Φερέιρα: Να επέμβουν UEFA και FIFA

Την παρέμβαση της UEFA και της FIFA θα ήθελε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ζεσουάλδο Φερέιρα για τα όσα έγιναν στο «Καραϊσκάκη» το Σάββατο το βράδυ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. «Θα μπορούσαν να επέμβουν, είναι ανεξήγητο το γεγονός ότι δεν τιμωρούνται τόσο κακές διαιτητικές αποφάσεις και τέτοια επεισόδια».

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ, ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ


Άντε ρε ή τωρα ή ποτέ

κάντε ένα "ντου" να φύγει ο Τεο


ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΜΑΣ


OI ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"




Πανελλαδικό άνοιγμα των διοδίων έχουν προγραμματίσει για σήμερα τα μέλη του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ».





Όπως είχαν ανακοινώση σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στα μέσα της εβδομάδας τα μέλη του Συντονιστικού του κινήματος, η απόφαση ελήφθη με αφορμή τις πρώτες διώξεις που άσκησε ο εισαγγελέας εναντίον μελών του κινήματος. Στις κινητοποιήσεις θα παραστεί και ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα βρίσκεται στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου στις 3 μ.μ. για να συμμετάσχει, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «στην παλλαϊκή μέρα δράσης κατά της ληστρικής λειτουργίας των διοδίων».

Εν τω μεταξύ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής» ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας τονίζει πως η Ελλάδα δεν θα αποκτήσει «ταυτότητα ανομίας». Ο κ. Ρέππας ξεκαθαρίζει πως προέχει «η απαξίωση της κοινωνικής αντίληψης του τζαμπατζή», ενώ υποστηρίζει την ανάγκη να υπάρξουν δραστικές αλλαγές οι οποίες μάλιστα, όπως αναφέρει, «ξεβολεύουν κάποιους». «Δεν πρόκειται ν' αφήσουμε τη χώρα εκτεθειμένη στον κίνδυνο της διεθνούς ανυποληψίας και της περιθωριοποίησης, γιατί εκεί οδηγείται μια χώρα με ταυτότητα ανομίας», υπογραμμίζει.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΙΝΗ - ΧΑΔΙ ΣΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ



ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΚΑΛΗ ΓΙΑ 5,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΟΦΕΙΛΕΣ ΦΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΛΗ

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας, εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από τον συνήγορο υπεράσπισής του Βασίλη Δημακόπουλο.
Βασικός ισχυρισμός είναι πως για τα έτη 1991-1995 που αντιστοιχούν οι οφειλές του, όλη τη διαχείριση της περιουσίας του την είχε αποκλειστικά αναλάβει η τότε σύζυγός του Τζούλια Παπαδημητρίου.
«Ουδέποτε ο Βοσκόπουλος ενδιαφέρθηκε τότε για τα οικονομικά του. Η σύζυγός του εισέπραττε την αμοιβή του και υπέβαλε για λογαριασμό του φορολογικές δηλώσεις», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του και προσκόμισε σειρά δικαστικών αποφάσεων που στο σκεπτικό τους αναφέρονται στον οικονομικό και διαχειριστικό ρόλο που είχε η πρώην σύζυγός του τραγουδιστή στην περιουσία του.
Όπως κατέθεσε ο λογιστής του Βοσκόπουλου, όλα τα λεφτά πήγαιναν στην κυρία Παπαδημητρίου, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία αποτυχημένη προσπάθεια να υπαχθεί στη ρύθμιση του υπουργείου οικονομικών ο τραγουδιστής με το σκεπτικό ότι κατέχει μεγάλη ακίνητη περιουσία, αξίας αντικειμενικής 660.000 ευρώ.
Στο δικαστήριο κατέθεσε η υπάλληλος της αρμόδιας ΔΟΥ, κ. Βασιλική Τσουκαλά, η οποία είπε ότι ο Βοσκόπουλος δεν έχει καταβάλλει, μέχρι στιγμής, καθόλου χρήματα για την οφειλή του και δεν υπήχθη στη ρύθμιση καθώς έχει στην κατοχή του ακίνητα αντικειμενικής αξίας 660.000 ευρώ. Ωστόσο, όπως ειπώθηκε στη δίκη τα ακίνητα είναι δεσμευμένα από το Δημόσιο και τα μοναδικά εισοδήματα του Τόλη Βοσκόπουλου είναι τα πνευματικά δικαιώματα που εισπράττει από την ΑΕΠΙ καθώς και ένα ενοίκιο 3.500 ευρώ από διαμέρισμα στο Χαλάνδρι.
Για το λόγο αυτό, εξαντλώντας όλα τα μέσα που του δίνει ο νόμος έχει καταθέσει προσφυγή κατά της άρνησης υπαγωγής του στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου. Ο εισαγγελέας ζήτησε να του επιβληθεί ποινή 4 ετών φυλάκισης. Ο πρόεδρος τελικά μείωσε την ποινή κατά ένα έτος και αποφάσισε να είναι εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα δίνοντας ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση του τραγουδιστή, που ούτως η άλλως άσκησε και έφεση ελπίζοντας να γίνουν δεκτοί οι ισχυρισμοί του όταν η υπόθεση του κριθεί σε δεύτερο βαθμό.