Η λίστα ιστολογίων μου

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

TON KAYMENO, TON ΛΥΠΗΘΗΚΑ


ΑΚΗΣ :
ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ


Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ.Τσοχατζόπουλος κάνει λόγο για σειρά μυθευμάτων σχετικά με τον ίδιο, τη σύζυγό του και την οικογένειά του, που σκοπό είχαν έναν δεύτερο γύρο στοχοποίησής τους, με ασύστολα ψεύδη, συκοφαντίες, μπόλικη λάσπη, σκόπιμες διαστρεβλώσεις, αλλά και προβοκατόρικες αναφορές περί δήθεν «απειλών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ο πρώην υπουργός δηλώνει ότι στα σαράντα χρόνια της πολιτικής του διαδρομής, πολέμησε τέτοια μέσα και όσους τα χρησιμοποιούσαν, δηλώνοντας πως το ίδιο θα πράξει και τώρα.

Ο κ.Τσοχατζόπουλος καταλήγει τονίζοντας πως θα αποκαλυφθεί η βρώμικη σκευωρία που εξελίσσεται εδώ και μήνες σε βάρος του.


Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΞΥΝΟ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ


Ξινές βγήκαν οι διακοπές του δημοφιλούς ζευγαριού Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά όταν γύρισαν από την Άνω Πορόια Σερρών.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας το... πολυτελές τζιπ τους τυλίχτηκε στις φλόγες και όπως όλα δείχνουν η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό, αφού κάτω από το αυτοκίνητο βρέθηκε μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύμφωνα με την Espresso, πήγε στο τμήμα Ασφαλείας του Παλαιού Φαλήρου και κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων, εξηγώντας στους άντρες της Αστυνομίας ότι δεν είχαν διαφορές με τρίτους, ούτε είχαν δεχτεί απειλές.

Το ύποπτο μπουκάλι μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας για να ελεγχθεί αφού και το παραμικρό αποτύπωμα μπορεί να χρησιμεύσει στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Αναρτήθηκε από ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ στις 7:20 π.μ

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΑ ΝΤΟΥΖ ΤΟ 2011


Όλων των ειδών τις παραδόσεις ακολουθούν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο για να γιορτάσουν την άφιξη του νέου χρόνου. Στο South Queensferry της Σκωτίας το έθιμο New Year Day Looney Dook προβλέπει βουτιές στα παγωμένα νερά και μεταμφιέσεις με πολλή φαντασία